HTML

Magánvéleményem

Ami eszembe jut, meg miegymás

Friss topikok

  • mindbender2: Nem kell a fejére olvasni semmit, ha más a véleményed akkor is kitilt jó libbancs módjára. (2019.02.20. 12:56) Fáj a kritika? Cenzúrázunk?
  • jattila40: Márpedig a felfüggesztett büntetéssel egyet értek. De nem két évre, hanem a bitófára! (2018.09.26. 12:24) A liberális Allah nevében
  • Magánvéleményem: @Katalin Balog123: Hát lehet, és még vulgáris is :-) (2018.08.06. 10:17) Valami hugyagyu picsa
  • poor: Gratulálok. Igazi fideszes seggfej vagy, vagyis TAHÓ! (2014.11.26. 07:31) Szobroznak a libernyákok
  • Négyes_: democrat.blog.hu/2013/11/10/150_ok_amiert_soha_nem_szavaznek_a_fideszre (2013.11.24. 12:47) Demokrata vagy...

Linkblog

A pénzéhes zsugoriak

2013.02.02. 17:46 Magánvéleményem

Ha valaki mondjuk profi mittalon (keresd Moldovánál) tervező, aztán elmegy egy másik országba mittalont tervezni, akkor a kutya nem szól érte egy szót sem, még akkor sem, ha a világ leghíresebb tervezője. Akkor sem!
De a sportban nem így van, a sport televan zsugori lóf@szjóskákkal, akik k@rvajól tarhálnak az állami pénzeken, és megmondják hogy ki mit tehet vagy nem tehet. Hát a büdösk@rvaannyukat, mindegyszálig.


Olvass: http://www.samsungsport.hu/vizisportok/20130201/ideje-lenne-hogy-janics-beletorodjon-a-sorsaba/

Hát l@faszt, igenis, csíteljen a csaj, az a sok lóf@szjóska meg egyen kefét. Ha valaki kajakozni tud, de nagyon, és már a sok dudástól :-) nem fért el a csárdába, akkor elmegy külföldre. Csakhogy a köcsög magyar káderek utána nyúlnak, keresztbe tesznek neki, a válogatottba már nem fér be, de nem engedik hogy máshol esetleg beférjen. Hát a büdösk@rvaannyát a sok szemétláda sz@rrágó kapzsi, zsugori mocsadék sportdiplomatának! A hidegvizet sem érdemlik meg, és amíg mások éhségmenetelnek, ők milliós juttatásokért meresztik a pöcsüket az irodába, és arra az eredményre recskáznak amit nem ők érnek el.

Amíg egy sportoló képes eredményt felmutatni, addig tegye azt. Nekik jóval rövidebb idejük van arra, hogy nyugdíjjogosultságot szerezzenek, nagyon kevés az a sportág ahol 40 évesen aktív és eredményes tud maradni valaki. No ezt akarják elvenni ezek a mocsadékok a csajtól!

Lóf@szt a kapzsi, zsugori szemétláda sportdiplomaták s@ggébe!

Hajrá Natasa, szivasd meg őket!

Szólj hozzá!

Címkék: sport kereskedelem pénz beszél vezetőink

A bejegyzés trackback címe:

https://maganvelemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr595058896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása