HTML

Magánvéleményem

Ami eszembe jut, meg miegymás

Friss topikok

  • mindbender2: Nem kell a fejére olvasni semmit, ha más a véleményed akkor is kitilt jó libbancs módjára. (2019.02.20. 12:56) Fáj a kritika? Cenzúrázunk?
  • jattila40: Márpedig a felfüggesztett büntetéssel egyet értek. De nem két évre, hanem a bitófára! (2018.09.26. 12:24) A liberális Allah nevében
  • Magánvéleményem: @Katalin Balog123: Hát lehet, és még vulgáris is :-) (2018.08.06. 10:17) Valami hugyagyu picsa
  • poor: Gratulálok. Igazi fideszes seggfej vagy, vagyis TAHÓ! (2014.11.26. 07:31) Szobroznak a libernyákok
  • Négyes_: democrat.blog.hu/2013/11/10/150_ok_amiert_soha_nem_szavaznek_a_fideszre (2013.11.24. 12:47) Demokrata vagy...

Linkblog

Demokrata vagy...

2013.11.24. 10:06 Magánvéleményem

Nabaszki, ekkora barmot rég láttam!

olvass: http://democrat.blog.hu/2013/11/22/ellenzeki_vagyok_igy

Demokrata vagy? És nem zavar a 2006-os rendőrattak, amit azonosíthatatlan, etikátlan, bűnözők hajtottak végre, részben huligánok és részben békés polgárok ellen? Hogy neked belefér az, hogy minden jobboldalit le lehet nácizni, ha nem fér össze a te mocsadék liberálbolsevik nézeteddel az övé? Nálad, mint demokratánál rendben van az, hogy a "mélyszegénységben élők" terrorizálják a náluk épp hogy jobban élőket, a mindenkori liberálbolsevik gazember kormány szemhunyása mellett (mert amit nem látnak az nem létezik)... Nálad az is rendben van, ha a közműcégek simán lehúzzák a lakosságot, hogy komoly profitjuk legyen, közben a földben több mint 40 éves csőhálózatok vannak? Neked az is kurvára belefér, hogy a bankok a nyugatájrópai normáknál 3x 4x nagyobb profitot realizálnak a Magyar lakosságon? Neked az is belefér, ha ugyan nem a közgép nyer, de ugyanakkora vagy magasabb pénzekért a strabag vagy más viszi el a melót, és viszi ki a nyereséget az országból, mindazok mellett, hogy a liberálbolsevik vezetőid zsebét tömi ki a nokiás dobozokban lakó pénzekkel... Neked az is belefér, a demokrácia mellett, ha az ország csődbe megy, mert elvtársaid cimborái széthordják a pénzt az országon kívülre. Rühelled a Bonsai Duce-t, de fétiskén imádod libernyák Bajnai "libás" Gordont?  Ellenzéki vagy, de csak akkor ha neked nem csurran és cseppen az elvtársaktól pénz, és el vagy keseredve, hogy ez így is marad még legalább 4-5 évig... Neked és a liberálbolsevik gazember cimboráidnak fáj az egykulcsos adó, és fáj a családok támogatása, fáj a bankok és közműcégek szopása, de az nem fájt soha, hogy a családok ha megfeszültek sem boldogultak normálisan, hogy a ti rendszeretek alatt a nagycsaládosok egy főre jutó nettó jövedelme alig ütötte meg a 34000 Ft-ot, és hiába kerestek volna jobban a szülők azt lefölözte a liberálbolsevik gazember kormány, és most sajnáljátok, hogy ugyanaz a család eléri a 68000 Ft-os fejenkénti jövedelmet, és nem kell hóvégén kölcsönből tengődniük.

Hát, elmész e a tetvesk@rvaanyádba, rohadék liberálbolsevik gazember! (És vidd magaddal az elvtársaidat is!)

2 komment

Címkék: politika erkölcs pénz beszél liberálbolsevik

A bejegyzés trackback címe:

https://maganvelemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr425653358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Négyes_ 2013.11.24. 12:38:13

Szokták mondani: a stílus maga az ember! Igen, erre a cikkre teljesen igaz. Bírálja a marhája a democrat blog írását mocskolódó módon, miközben akkora baromságokat állít, hogy hihetetlen! Magánvéleményem blog. Szerencsétlen barom. Jössz 2006 békés tüntetőivel te idióta? Mióta voltak békések azok az álarcos futball huligánok, a kocsikat felgyújtó, kirakatokat betörő szélsőjobbos selejtek. Meg az a barom, aki egy T-34 -es harckocsival grasszált a Deák téren! Marha. Persze nagyon békések voltak. Meg azt írod, a mély-szegénységben élők terrorizálnak másokat? Ennyi IQ -val inkább menj közmunkásnak, ne blogot írj. Aztán jössz a multik hatalmával. Három éve van uralmon az Orbán-féle rablócsürhe, pont a te haverjaid, akiket sztárolsz. Miért nem őket kéred számon, hogy a multiknak ekkora a hatalma? Vagy ez is a Gyurcsány bűne? Ja, persze. És annyira impotens a Fidesz, hogy képtelen volt 3 év alatt helyrehozni amit Fletó elkúrt. Aztán azt írod, hogy szegény családokat félted. Idióta. Hát épp az adójóváírás eltörlése baszott ki velük legjobban. Az egykulcsos adó igazságos? Ja persze tök igazságos, hogy a milliárdos épp annyit adózik, mint az aki 50 ezret keres. Az egyiknek szar mert nem tud minden hónapban új Ferrarit venni, a másik meg éhendöglik. Zárásul egy kedves üzenet: elmégy te a jóanyádban mocsok fideszes selejt!
süti beállítások módosítása