HTML

Magánvéleményem

Ami eszembe jut, meg miegymás

Friss topikok

  • mindbender2: Nem kell a fejére olvasni semmit, ha más a véleményed akkor is kitilt jó libbancs módjára. (2019.02.20. 12:56) Fáj a kritika? Cenzúrázunk?
  • jattila40: Márpedig a felfüggesztett büntetéssel egyet értek. De nem két évre, hanem a bitófára! (2018.09.26. 12:24) A liberális Allah nevében
  • Magánvéleményem: @Katalin Balog123: Hát lehet, és még vulgáris is :-) (2018.08.06. 10:17) Valami hugyagyu picsa
  • poor: Gratulálok. Igazi fideszes seggfej vagy, vagyis TAHÓ! (2014.11.26. 07:31) Szobroznak a libernyákok
  • Négyes_: democrat.blog.hu/2013/11/10/150_ok_amiert_soha_nem_szavaznek_a_fideszre (2013.11.24. 12:47) Demokrata vagy...

Linkblog

A rendőrterror évfordulóján

2011.10.23. 10:24 Magánvéleményem

Sokadszorra is kiakaszt, hogy az a sok nyüves EGYENRUHÁS BŰNÖZŐ (mert akkor azok ott azok voltak!) , békés polgári lakosságon torolta meg azt a sérelmet, amit a saját vezetői hibájából????? (na ebben nem vagyok biztos) elszenvedtek a TV-székház ostromakor.

Szóval a rendőrcsőcselékről van szó!

olvass: http://index.hu/belfold/2011/10/23/a_gumilovedek_helye/

 

Nevezzük nevén a dolgokat, a TV-székház esete egy "casus belli" volt, amit nem vagyok benne biztos, hogy nem szándékosan idéztek elő, a megfelelő utasítások kiadása helyett a töketlenkedést játszották, hogy később ezen oknál (mármint a gyújtogatás, randalírozás...) fogva brutálisan legázolhassák az ellenzéket. Ezek a mocskosrohadtf@sszopóg@cik, a saját állományukat beáldozták

olvass: http://police.freeblog.hu/archives/2006/11/14/Tuntetes/

Ezt írta a rendőr a mellékutcából:

"Borzasztó dolog a tehetetlenség. Biztosan tapasztaltátok már ti is. A huligánoknak esélyük sem lett volna a háttérben sorakozó 2-300 rendőrrel szemben. Hiába a kövek és a padok, az égő autók. A túlerő lesöpörte volna a sok idiótát. És itt most nem a demonstrálókra gondolok. Később felvételen én is láttam, amint a békés tüntetők megmenekítik a vízágyús kollégát a lincselőktől. Szóval ott álltunk rengetegen és nem tehettünk semmit. Néha pillanatokon múlt, hogy meg indulunk magunktól, de legyőztük a szívünket. Még most sem tudom biztosan, hogy ez volt-e a helyes megoldás. Lehet, hogy menni kellett volna. És ilyenkor nem érdekes, hogy megsérülsz, bajod esik, jönnek a kövek. A társaidért izgulsz és a segítségükre akarsz lenni. A vezetésben vagy talán még magasabb helyeken azonban lestoppolták a nagy roham lehetőségét. Nem tudni miért. Az eredmény: több száz sérült, minkét oldalon. Volt értelme?"

 

Tehát, simán képesek lettek volna csírájában elfojtani a gyújtogatást miegymást, de hagyták, hogy a helyzet eszkalálódjon (Jó szó, mi?) valószínűleg már a revansra gyúrtak a felsőbb vezetőik utasítására, kvázi hergelték az állományt! Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy titokszolgai rásegítést végeztek, a zavargók közt provokátorok voltak a TV székháznál, és később is, amikor szükség volt, hogy legyen felhergelt tömeg ami ellen bevethetők a szintén felhergelt rendőrök.

 

DE ez már történelem, a felelősök sunyin lapulnak, pedig megérdemelnék, hogy a töküknél fogva lógjanak.

 

Az már csak hab a tortán ahogy egyes enyveskezűszabadrablókomcsimocskosriherongyvénkurvaHellnerÁgnes-félék Ájrópa előtt próbálták bagatellizálni azt a brutális megfélemlítéssel egybekötött rendőrterrort, amit az egyenruhás bűnözés keretei közt elkövettek. Na az ilyen vén szipirtyóknak kellene két méterről kilőni a szemét, hogy utána mondhassa az Ájrópa Parlamentben, hogy nem lőttek... Az annyátb@sszameg az ilyen!

 

Lóf@szt a korrupt komcsi kollaboráns rendőrvezetők s@ggébe!

Szólj hozzá!

Címkék: politika bűnözők egyenruhás bűnözés vezetőink otóber 23

A bejegyzés trackback címe:

https://maganvelemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr313323417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása