HTML

Magánvéleményem

Ami eszembe jut, meg miegymás

Friss topikok

  • mindbender2: Nem kell a fejére olvasni semmit, ha más a véleményed akkor is kitilt jó libbancs módjára. (2019.02.20. 12:56) Fáj a kritika? Cenzúrázunk?
  • jattila40: Márpedig a felfüggesztett büntetéssel egyet értek. De nem két évre, hanem a bitófára! (2018.09.26. 12:24) A liberális Allah nevében
  • Magánvéleményem: @Katalin Balog123: Hát lehet, és még vulgáris is :-) (2018.08.06. 10:17) Valami hugyagyu picsa
  • poor: Gratulálok. Igazi fideszes seggfej vagy, vagyis TAHÓ! (2014.11.26. 07:31) Szobroznak a libernyákok
  • Négyes_: democrat.blog.hu/2013/11/10/150_ok_amiert_soha_nem_szavaznek_a_fideszre (2013.11.24. 12:47) Demokrata vagy...

Linkblog

Nem elég a cinkos hallgatás

2013.01.08. 13:16 Magánvéleményem

A kisebbségi vezetőknek és publicistáknak nem elég a sablonnyilatkozat, minden alkalommal amikor valaki vélt vagy valós rasszista kijelentéseket tesz, azonnal és telitorokból mindenkinek hujjognia kell a kimondó ellen, mi több, már tetteket is követelnek, sittre akarják vágni a vélt vagy valós (ezt mindig a feljelentő szerinti valós) rasszistásat nyilatkozót...

olvass: http://index.hu/velemeny/olvir/2013/01/07/nem_eleg_a_sablonnyilatkozat/

Nomármost, mik itt a problémáim:

- A sértődött (mert lehet hogy csak félreértés van) fél mondja meg, hogy kit kell becsukni?
- Negatív véleményt nem szabad kimondani?
- Hol kezdődik az uszítás, meddig tart a vélemény?
- A szólásszabadságnak hol a határa?

Azért ezeken a nagyon Setét Jenő is elgondolkozhatna...

És azért már én mint egyszerű magyar állampolgár aki nem tagja semmiféle kisebbségnek, hadd kérjem fel a roma kisebbség szószólóit, különösen a Setét urat, hogy nyilvánosan határolódjon el, illetve szólaljon fel a lehető legszélesebb nyilvánosság előtt, és ítélje el azt a mentalitást, ami jellemzője a roma kisebbségnek, azaz az bűnelkövető családja fenyegeti az áldozat családját, illetve a bűncselekmény miatt letartóztatott egyed családja fenyegeti a rendőröket és hátráltatja a nyomozást.
(És persze ne hordjanak magukkal kést amikor szórakozni mennek, ha mindenáron gatyarepesztőzni akarnak, akkor azt szűk körben a falu határában, vagy odahaza is megtehetik. A kocsmába nem kell kés, oda péz kell, és ott pézér cserébe adnak sört...)

Ha kell, keresek egy csomó esetet, ami nyilvánosságot kapott, tele van vele az internet, nem egyedi elszigetelt dolog ez, hanem valódi általános probléma!

Vegyék már észre végre a romák is, hogy az állampolgároknak vannak kötelességei is, és rájuk ugyanazok a törvények vonatkoznak, mint az ún. többségi társadalomra.

Ha a rasszista kijelentősök sittre kerülnek, csukják be a fenyegetősöket is! Mindkettő büntetendő cselekmény, mindkettő szóban nyilvánul meg!

Szólj hozzá!

Címkék: szabályozás bűnözők romahelyzet

A bejegyzés trackback címe:

https://maganvelemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr955005252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása