HTML

Magánvéleményem

Ami eszembe jut, meg miegymás

Friss topikok

  • mindbender2: Nem kell a fejére olvasni semmit, ha más a véleményed akkor is kitilt jó libbancs módjára. (2019.02.20. 12:56) Fáj a kritika? Cenzúrázunk?
  • jattila40: Márpedig a felfüggesztett büntetéssel egyet értek. De nem két évre, hanem a bitófára! (2018.09.26. 12:24) A liberális Allah nevében
  • Magánvéleményem: @Katalin Balog123: Hát lehet, és még vulgáris is :-) (2018.08.06. 10:17) Valami hugyagyu picsa
  • poor: Gratulálok. Igazi fideszes seggfej vagy, vagyis TAHÓ! (2014.11.26. 07:31) Szobroznak a libernyákok
  • Négyes_: democrat.blog.hu/2013/11/10/150_ok_amiert_soha_nem_szavaznek_a_fideszre (2013.11.24. 12:47) Demokrata vagy...

Linkblog

Bárki bárkit lenácizhat?

2013.02.04. 10:02 Magánvéleményem

Ma magyarországon, a liberálbolsevikok bárkit lenácizhatnak, mert nekik úgy tetszik!

Olvass: http://democrat.blog.hu/2013/02/03/zajlikm_ma_magyarorszagon_egy_koncepcios_per

A per attól koncepciós, ugye kedves Horváth Péter, hogy valakik kikérték maguknak azt, hogy ők nácik, és ezt bíróság elé merték vinni! Hátkisf@szom, ez a demokrácia. Manapság amikor minden sarokban nácik teremnek tízezrével, legalábbis az utolsó 2 évben a liberálbolsevikok elég sokszor előhúzták a náci kártyát sokszor mindenféle ok nélkül.

Tudjátok kedves liberálbolsevik gyökérkéim, hogy aki antiszemita, rasszista, homofób, soviniszta, vagy nacionalista, az nem feltétlenül náci. Mert ha igazatok lenne, akkor ma magyarországon ennyi erővel minden második embert le lehetne nácizni, de lehet, hogy a lakosság 70%-át. Nem érzitek úgy, hogy ez erőteljes széllel szembeni vizelés? És csodálkoztok, ha hugyosak lesztek?

Ha valakit lenáciztok, akkor azt be is kell tudni bizonyítani, különben bukta van. Borítékolhatom azt is, hogy a Jobbik ezt a pert meg fogja nyerni. Ha csak simán antiszemitáznátok, rasszistáznátok, esetleg sovizmussal, vagy nacionalizmussal vádolnátok őket, az megállná a helyét, mert arra tudnátok bizonyítékot felsorakoztatni, de a nácizás zsákutca. Hogy lehet egy történész olyan ostoba, hogy belemegy egy ilyen védhetetlen helyzetbe?


A másik dolog pedig az, hogy jöttment Horváth Péterek csak úgy koncepciós pert kiálthatnak, ami gyakorlatilag (a nem túl fényes) Magyar Igazságszolgáltatás semmibevétele.

Rühellem a liberálbolsevik megmondóembereket! Lóf@szt a seggükbe!

2 komment

Címkék: politika jog szélsőjobb liberálbolsevik

A bejegyzés trackback címe:

https://maganvelemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr75061799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fortress 2013.03.16. 15:01:49

Azért nem ártott volna figyelmesebben olvasni azt a cikket a sok trágárkodás meg liberálbolsevikozás helyett te idióta, jobboldali csődtömeg! Bocs a szókimondásért, de ez kikívánkozott! Szóval! A koncepciós per kifejezés azért lehet helytálló, mert a Fidesz és leendő koalíciós társa (burkoltan jelenlegi támogatottja) a Jobbik indította egy olyan ember ellen, aki szakmai és tudományos alapon állapította meg: a Jobbik egy náci szervezet. Történész az illető, a téma nemzetközi szakértője. Ezúttal maga a hatalom torolja meg kijelentését, a bíróságot felhasználva, márpedig ez akkor is koncepciós per, ha a tisztelt fasiszta radikális uraknak nem nagyon tetszik a dolog! Ami a "jöttmentezést" illeti: te névtelen görény mered jöttmentezni a cikk íróját? Zárásul: én is rühellem a csökött, idióta szélsőjobbos okoskodókat. Nem áll jól nekik. Maradjanak csak a macskakő dobálásnál. Marha.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.08.15. 16:55:31

@Fortress: Csak nem érintett vagy, mindjárt megsajnálom a történész elvtársakat.
süti beállítások módosítása