HTML

Magánvéleményem

Ami eszembe jut, meg miegymás

Friss topikok

  • mindbender2: Nem kell a fejére olvasni semmit, ha más a véleményed akkor is kitilt jó libbancs módjára. (2019.02.20. 12:56) Fáj a kritika? Cenzúrázunk?
  • jattila40: Márpedig a felfüggesztett büntetéssel egyet értek. De nem két évre, hanem a bitófára! (2018.09.26. 12:24) A liberális Allah nevében
  • Magánvéleményem: @Katalin Balog123: Hát lehet, és még vulgáris is :-) (2018.08.06. 10:17) Valami hugyagyu picsa
  • poor: Gratulálok. Igazi fideszes seggfej vagy, vagyis TAHÓ! (2014.11.26. 07:31) Szobroznak a libernyákok
  • Négyes_: democrat.blog.hu/2013/11/10/150_ok_amiert_soha_nem_szavaznek_a_fideszre (2013.11.24. 12:47) Demokrata vagy...

Linkblog

A politikus beszól a színésznek

2021.11.10. 14:16 Magánvéleményem

B@szod! Az agyatlan, libsinek csúfolt, liberálfasiszta politikus, nekiesik a színésznek, mert nem tetszik a filmbeli kritika. Besz@rás!!

OLVASS: http://www.atv.hu/belfold/20211109-vadai-agnes-nem-kicsit-szolt-vissza-a-dobrev-klarat-jatszo-szinesznonek

Egy hulladék féreg politikus, a Qurcsányi bandájából, beszól egy színésznőnek, mert az volt a szerepe, hogy Qurcsányinét eljácca egy filmben.

Mégis hová fajul a világ? Mi lesz akkor, ha ezek hatalomra kerülnek? A színésznő a süllyesztőbe kerül? Kirúgják minden színházból? Koncepciós perben börtönre ítélik?

Mindezt csak azért, mert beszóló politikus a Pártführerének nejét (aki maga is politikus) kritizálta egy film? Honnan veszi a bátorságot az aljadék politikus, hogy mást a munkája miatt megszóljon?

Ilyenkor hova lettek a liberális eszméid te féreg?

Egy senkiházi utolsó politikus beszól... Hát a lóf@szt a szájába, hogy ne tudjon beszélni az ilyen!

Szólj hozzá!

Címkék: politika liberálisok

Fáj a kritika? Cenzúrázunk?

2018.08.14. 09:51 Magánvéleményem

Van ez a kis buzzancs libsi blog: 1000 A Mi Hazánk (Béndek Péter blogja)

Valójában ez a f@sz nem is liberális, hanem liberálfasiszta, mert aki másként gondolkodik azt kitiltja a blogjáról, főleg aki a fejére olvassa, hogy ostoba és hülyeséget ír!

Ír mindeféle f@szságról, erőlködve fikázza a fideszista tolvajbandát, A Kúrmányt és közben nem veszi észre, hogy rossz pozícióból teszi ezt, mert az a sz@r amit kiömleszt magából, hiteltelen.

Rinyál a liberálnáci média eladása miatt, pedig csak annyi történt, hogy nincs kereslet az általuk kiöklendezett sz@rra, nincsenek előfizetőik és lóf@szt sem reklámoznak náluk. Ja igen, ezért a szellemi impotenciáért és azért mert a sz@rházi újságíróék szeretnek nagy lábon élni, természetesen a kleptokrata kormány a felelős, sőt személyesen a Csuti Napóleon!

Rinyál, mert megszüntetik a genderszakot, azaz megszűnik a buziszakértők képzése... Valaki korábban felrótta a Csuti Rablónak és bandájának, hogy nem finanszírozza eléggé az oktatást... Hát, amíg ilyen sz@rságokra, mint a genderszak futtya, addig nincs gond a finanszírozással... Amúgy meg ha TÉNYLEG ekkora igény van a genderf@szságra, akkor indítsanak magánegyetemet, és legyen fizetős képzés piaci alapon. A felszabaduló állami kereten pedig képezzenek olyan szakon mérnököket, ahol 3-4-szeres túljelentkezés van. Nyugodtan más egyéb büfészakokat is le lehet építeni, filozófusokra és hivatásos irodalmárokra sincs szükség, mindez csak hobby, ekként is kell kezelni.

Amúgy meg lóf@szt a cenzúrázó liberálfasiszta blogok íróiba!

 

 

1 komment

Címkék: politika cenzúra liberálisok liberálbolsevik

Rohadnak a csövek, elfolyik a víz a gecibe

2017.08.02. 15:17 Magánvéleményem

Rettegjetek, jönnek a vízkorlátozások!

olvass: http://index.hu/belfold/2017/07/13/rezsicsokkentes_viz_csatornahalozat_megyei_jogu_varosok/

Óriási szenzáció, sz@r van a föld alatt vízvezetékek helyett, ami nyilvánvalóan a rezsiharc következménye, vagy a közműadóé, vagy a díjbefagyasztásé....

Aha, értem, az alig 4-5 éves dolgok okozzák, hogy sok helyen 30-40-50 évesek a vezetékek a föld alatt, hogy azok elkorrodáltak... Természetesen a korábbi privatizáción nyertes cégek semmiért nem felelősek, minden a kormány hibája, hiszen elüldözték a külföldi cégeket, amik természetesen amikor távoztak visszarakták a földbe a korábbi sz@rt, az elrohadt vízvezetéket és az elöregedett rendszereket, amiket amúgy bőszen karbantartottak, és vadi újra kicseréltek regnálásuk alatt, míg azzal párhuzamosan, a közműdíjakat a sokszorosukra emelték.

Hát, egy nagy büdös lóf@szt! Aki ezt beveszi, az retardált barom! Csak a liberálbolsevik ellenzék lehet ennyire ostoba, hogy elhiszi azt a baromságot, hogy a nyugati cégek itt nem lenyúlták a lóvét, hanem korrektek voltak...

Lóf@szt a s@ggibe az összes privatizátornak és az őket éltető liberálbolsevik hordának!

Szólj hozzá!

Címkék: liberálisok pénz beszél liberálbolsevik

Valami hugyagyu picsa

2017.01.31. 17:27 Magánvéleményem

A zindex kitolta egy húgyagyú p@csa posztját címoldalra:

Olvass: http://kendoereje.blog.hu/2017/01/30/a_raeszmelt_lany

Én a 3. bekezdésnél kiakadtam. Aszongya a p@csa 2. bekezdésben:

Ráeszmélt arra, hogy 24 évesen nem telik alap dolgokra. Nem telik arra, hogy ha már a szüleinél lakik, nyílászárót cseréltessen, hiszen a 30 évvel ezelőtt építtet házra, a tisztasági festésen kívül mást még nem költöttek.
És télen fázik, süvít be a hideg. 2 éve akarja kicserélni, de nem tudja összehozni rá a pénzt.

Aztán aszongya a p@csa 3. bekezdésben:

Ráeszmélt arra, hogy 24 évesen jó munkahellyel, jó fizetéssel sincs esélye...bla-bla-bla ...Pedig az ő fizetése kifejezetten jó, az átlagnál magasabb.

Hát b@ssza meg! Hazudik, mint a vízfolyás, vagy egy elkényeztetett, nagy lábon élő k@rva.
Egy telib@szott ablakcsere megáll 200ezer péznél! Ha valami extra akkor is megáll 400ezerből, de akkor már hangszigetelt, 3rétegű és talán még betörésbiztos is.

Hogy a p@csába nem tudott összerakni 2 év alatt ennyi pézt, ha az átlagnál magasabb, kifejezetten jó fizetése van ééééés a mamahotelban lakik!

Szóval, elmegy ribancnak külföldre, csak épp nem meri kimondani. 24 éves és nincs pasija, azaz b@szatlan és agyatlan p@csa! VAGY rusnya mint egy ork (megsúgom, hiába emigrál, attól nem fog megszépülni)! DE az is lehet, hogy az egész megint egy rinyáló libernyák fírög agymenése, aki még a kommenteket sem vállalja amit ezért kapna....

Hát mennyen az ilyen a retkes p@csába!! és ne is gyüjjék vissza!!!

 

 

2 komment

Címkék: index liberálisok

A macska érték, a migráns érték, a lakosság szophat!

2016.02.25. 08:51 Magánvéleményem

B@zmeg, ilyen nincs sz@ros macska földhözb@szásáért 50 nap, ha lop a migráns az felfüggesztett?

olvass:http://index.hu/belfold/2016/02/24/allatkinzas_itelet_50_nap_elzarast_adtak_lentinben_a_macska_foldhoz_vagasaert/

olvass:http://index.hu/kulfold/2016/02/24/megszulettek_az_elso_kolni_iteletek/

 

Ilyen eltorzult a libernyák értékrend! Kivégzett sz@ros macska 50 nap (csak azért mert köcsög állatvédők kilobbizták, hogy az állat jóléte az embernél előrébb való), a tolvaj g@ci migránsot meg futni hagyják?

Ezek nem normálisak!

 

Az állatvédőket b@ssza meg a kecske!

Szólj hozzá!

Címkék: politika eu szabályozás bűnözők állatvédők

A liberális Allah nevében

2016.02.25. 08:26 Magánvéleményem

Idióta Németek! Van nektek egy csöppnyi eszetek, vagy a liberalizmus még a maradék józanságot is kilúgozta belőletek? Egy senkiházi bűnöző migráns büntetése felfüggesztett? Ennyi erővel az is mondhatnátok, az első bűncselekményért nem jár büntetés...

olvass: http://index.hu/kulfold/2016/02/24/megszulettek_az_elso_kolni_iteletek/

Miaz hogy felfüggesztett? Hát menjetek a p@csába agyatlan barmok!

Ezeket a férgeket azon nyomban ki kellene toloncolni, és kitiltani a g@cibe az unió területéről. Nem felfüggesztett! Abból nem tanul a többi! Mert ugye, ha a többi még nem lopott, erőszakolt, ölt (vagy legalábbis nem kapták el) akkor egy szőke német p@na vagy legalább a táskája neki is jár, úgy is csak felfüggesztettet kap... Aztán majd jól elbírálják a kérelmét, és a kvóták nevében rátukmálják a sz@rházi bűnöző fattyút valamelyik másik országra...

Hát, lóf@szt a s@ggetekbe!

1 komment

Címkék: eu liberálisok bűnözők

Szobroznak a libernyákok

2014.04.30. 14:38 Magánvéleményem

A töketlen ellenzék és néhány liberalista f@sz azon rugózik a mai napig, hogy valaminek legyen emlékműve vagy se.

OLVASS: http://index.hu/belfold/2014/04/30/orban_viktor_kiallt_az_emlekmu_mellett/

Ezek a csökött agyú barmok, ostoba liberálbolsevik idióták, nem látnak tovább az orruknál, felfújnak egy szobrot mint lufi, ahelyett, hogy valódi értékekért harcolnának. Ezek az idióta barmok hagyták beszántani Kishantost, ami valódi ájrópai értéket képviselt, az ország jövőjébe mutató tevékenységet végzett.

Ehelyett ezek a húgyagyú f@szfejek rágták azt kib@szott gumicsontot, amit a kormány adott a szájukba, kordont bontanak-borogatnak, szellemi recskázást végeznek, és azt hiszik, hogy ettől faszacsávó ellenzékiek. Hát innen üzenem nekik, hogy hiába rágják a sz@rt, hiába recskázzák a szellemüket, a saját vezetőik kielégítésén túl egy egész ország lesz@rja, hogy lesz-e emlékmű vagy sem. Térjetek már észhez idióták, az ország sorsa nem a szabadságtéri szobor építésén múlik!

Ahol viszont lényeges lenne (lett volna) az ellenállás, ott csak néhány fingilingi grínpíszes van jelen.

Libernyákok, Kishantosnál kellett volna a traktort körbeállni, hogy ne tudjon szántani!

Ezek a vizesnyolcas libernyákok nem látnak túl Budapest határán, nekik ez jelenti az Országot... és így akarják az országot írányítani? Szánalmas senkiházi banda! Sz@rházi liberálbolsevik gazemberek, nektek fontosabb, hogy a mindennapi nácizásotok meglegyen, mint hogy az ország előre haladjon!

Lóf@szt a libernyákok s@ggébe!

4 komment

Címkék: politika liberálisok vezetőink liberálbolsevik II. V.H.

Libsi vagy és hülye?

2013.12.11. 11:25 Magánvéleményem

Rinyálás a Zindexen:

olvass: http://index.hu/velemeny/2013/12/11/igy_nem_lehet_velemenycikket_irni/

Dezsőke vagy (de Szőke)!

Ha iccaka zavarnak a náci trollok, mi a f@szé nem kapcsolod ki azt a k@rva telefon? Dolgozás közben, ha nem akarod hogy zavarjanak, kapcsold ki, aztán írjál vitriolos odab@szós cikket a náciknak, de ne rinyálj mint egy fürdősk@rva!

Ezzel most telikürtölted a netet, hogy totál debil vagy? Hát kellett ez neked?

Szólj hozzá!

Címkék: index szélsőjobb liberálisok

Demokrata vagy...

2013.11.24. 10:06 Magánvéleményem

Nabaszki, ekkora barmot rég láttam!

olvass: http://democrat.blog.hu/2013/11/22/ellenzeki_vagyok_igy

Demokrata vagy? És nem zavar a 2006-os rendőrattak, amit azonosíthatatlan, etikátlan, bűnözők hajtottak végre, részben huligánok és részben békés polgárok ellen? Hogy neked belefér az, hogy minden jobboldalit le lehet nácizni, ha nem fér össze a te mocsadék liberálbolsevik nézeteddel az övé? Nálad, mint demokratánál rendben van az, hogy a "mélyszegénységben élők" terrorizálják a náluk épp hogy jobban élőket, a mindenkori liberálbolsevik gazember kormány szemhunyása mellett (mert amit nem látnak az nem létezik)... Nálad az is rendben van, ha a közműcégek simán lehúzzák a lakosságot, hogy komoly profitjuk legyen, közben a földben több mint 40 éves csőhálózatok vannak? Neked az is kurvára belefér, hogy a bankok a nyugatájrópai normáknál 3x 4x nagyobb profitot realizálnak a Magyar lakosságon? Neked az is belefér, ha ugyan nem a közgép nyer, de ugyanakkora vagy magasabb pénzekért a strabag vagy más viszi el a melót, és viszi ki a nyereséget az országból, mindazok mellett, hogy a liberálbolsevik vezetőid zsebét tömi ki a nokiás dobozokban lakó pénzekkel... Neked az is belefér, a demokrácia mellett, ha az ország csődbe megy, mert elvtársaid cimborái széthordják a pénzt az országon kívülre. Rühelled a Bonsai Duce-t, de fétiskén imádod libernyák Bajnai "libás" Gordont?  Ellenzéki vagy, de csak akkor ha neked nem csurran és cseppen az elvtársaktól pénz, és el vagy keseredve, hogy ez így is marad még legalább 4-5 évig... Neked és a liberálbolsevik gazember cimboráidnak fáj az egykulcsos adó, és fáj a családok támogatása, fáj a bankok és közműcégek szopása, de az nem fájt soha, hogy a családok ha megfeszültek sem boldogultak normálisan, hogy a ti rendszeretek alatt a nagycsaládosok egy főre jutó nettó jövedelme alig ütötte meg a 34000 Ft-ot, és hiába kerestek volna jobban a szülők azt lefölözte a liberálbolsevik gazember kormány, és most sajnáljátok, hogy ugyanaz a család eléri a 68000 Ft-os fejenkénti jövedelmet, és nem kell hóvégén kölcsönből tengődniük.

Hát, elmész e a tetvesk@rvaanyádba, rohadék liberálbolsevik gazember! (És vidd magaddal az elvtársaidat is!)

2 komment

Címkék: politika erkölcs pénz beszél liberálbolsevik

Ingyen péz? ANYÁD!

2013.11.11. 10:06 Magánvéleményem

A sok rohadt médianáci, liberálbolsevik gazember kelti a hangulatot:

Olvasd el a főcímeket:

http://index.hu/gazdasag/2013/11/10/nem_mindenkinek_kell_sorba_allni_az_ingyen_penzert/
http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/ingyenpenz_megsem_lesz_sor_a_bankoknal.1038244.html
http://www.origo.hu/gazdasag/20131105-kinos-kerdesek-a-penzugyi-rezsicsokkentesrol.html


Senkiházi mocsok médiazombik! Anyátoknak lehet, hogy van igyenpénze, mert egy milliárdos kitartottja, de az emberek 99%-a megdolgozik azért az "ingyenpénz"-ért sokszor erőn felül.

Lehet, hogy nem tetszik a kormány politikája, lehet, hogy a kenyéradó gazdátok egy mocsok liberálbolsevikés az ő sz@ros szája íze szerint kell nektek is kommunikálni, lehet, hogy a bankok kitartottjai vagytok, de azért nem kellene nekik olyan mélyen benyalnotok, hogy ilyen fogalmak bevezetésével milliókat alázzatok meg!


Ingyenpénz? Médianáci, liberálbolsevik gazemberek, anyátok p@csája, az van ingyen, nektek!

Szólj hozzá!

Címkék: média liberálisok pénz beszél liberálbolsevik

A fitnesznáci kurva beszólik

2013.10.20. 13:38 Magánvéleményem

először olvass: http://divany.hu/poronty/2013/10/19/kitort_a_haboru_a_dagicikizo_anyuka_miatt/

Szóval a büdös K@rvája arra veri a nyálát, hogy genetikai selejt, és a szervezete nem halmoz föl tartalékokat...

Van ezzel az egésszel, mármint a fitnessznácikkal, sok probléma, de nem ragozom. A csajnak jó alakja van. Azt kérdezi tőlem, hogy "Neked mi a kifogásod?"!

Hát az kisanyám, hogy még nem szoptál le.

A többit lesz@rom, lehet neked égig érő fitnessznáci vállalkozásod (ilyenből kismillió van ebben az országban is), csak egyik sem ennyire tenyérbemászó tetű. Hagyd békén megdögleni azt aki nem akar folyamatosan éhezve élete végéig a te videódra ugrálni, nem akarva a te szemetedet megenni, elfogyasztani.

Az ilyenek miatt lesznek a tiniknek önértékelési gondjai, az ilyenek miatt öngyilkolják meg magukat évente ezerszám, teszem hozzá tök feleslegesen.

F@szombele, de rendesen! :-)

Szólj hozzá!

Címkék: sport erkölcs fitnesznáci

Az index ekézi a családokat

2013.09.03. 10:33 Magánvéleményem

B@zmeg, nemá, hogy lehet ekkora sz@rszemét ember aki ezt le merte írni, hogy

olvass: http://index.hu/gazdasag/2013/09/03/nagylelkuen_mond_le_a_penzrol_az_allam/


A tetves@rvaanyádat! Van pofád kiállni a világ elé és azt mondani, hogy az állam nagylelkűen lemond? Látszik, hogy kis buznyák vagy és soha nem neveltél gyereket, éled a világodat, te kis konzumliberál, de elvárod, hogy majd mások gyerekei neked nyugdíjat biztosítsanak, mire kihullanak a fogaid! Az idióta fityisznek az egyik legnormálisabb húzása a családi adókedvezmény. Azokat ösztönzi gyerekvállalásra, akik normális körülmények között, becsületes önfenntartó polgárrá képesek nevelni a srácokat. Neked, meg mint libernyák f@szfejnek, pont ez fáj!

Megsúgom, ez nem "nagylelkű lemondás" hanem befektetés az állam részéről.

Neked pedig lóf@szt a s@ggedbe!

Szólj hozzá!

Címkék: index politika pénz beszél

Verés nélküli áldozat!

2013.08.15. 17:04 Magánvéleményem

Nebazmeg, meg sem verték és már áldozat lett a buzzancs! Itt a zindex cím:

olvass: "Megszólal a homofób támadás áldozata": http://index.hu/belfold/2013/08/15/homofobia/


Beszarás nyolc napon túl gyógyuló fenyegetés. Mik nem vannak, azannyaköcsögit!

Bazmeg! Ostoba liberálbolsevik szemétláda újságíró médiageci! Az ilyen címadással a valódi áldozatokat alázod meg!

Szólj hozzá!

Címkék: média szabályozás erkölcs bűnözők

Bárki bárkit lenácizhat?

2013.02.04. 10:02 Magánvéleményem

Ma magyarországon, a liberálbolsevikok bárkit lenácizhatnak, mert nekik úgy tetszik!

Olvass: http://democrat.blog.hu/2013/02/03/zajlikm_ma_magyarorszagon_egy_koncepcios_per

A per attól koncepciós, ugye kedves Horváth Péter, hogy valakik kikérték maguknak azt, hogy ők nácik, és ezt bíróság elé merték vinni! Hátkisf@szom, ez a demokrácia. Manapság amikor minden sarokban nácik teremnek tízezrével, legalábbis az utolsó 2 évben a liberálbolsevikok elég sokszor előhúzták a náci kártyát sokszor mindenféle ok nélkül.

Tudjátok kedves liberálbolsevik gyökérkéim, hogy aki antiszemita, rasszista, homofób, soviniszta, vagy nacionalista, az nem feltétlenül náci. Mert ha igazatok lenne, akkor ma magyarországon ennyi erővel minden második embert le lehetne nácizni, de lehet, hogy a lakosság 70%-át. Nem érzitek úgy, hogy ez erőteljes széllel szembeni vizelés? És csodálkoztok, ha hugyosak lesztek?

Ha valakit lenáciztok, akkor azt be is kell tudni bizonyítani, különben bukta van. Borítékolhatom azt is, hogy a Jobbik ezt a pert meg fogja nyerni. Ha csak simán antiszemitáznátok, rasszistáznátok, esetleg sovizmussal, vagy nacionalizmussal vádolnátok őket, az megállná a helyét, mert arra tudnátok bizonyítékot felsorakoztatni, de a nácizás zsákutca. Hogy lehet egy történész olyan ostoba, hogy belemegy egy ilyen védhetetlen helyzetbe?


A másik dolog pedig az, hogy jöttment Horváth Péterek csak úgy koncepciós pert kiálthatnak, ami gyakorlatilag (a nem túl fényes) Magyar Igazságszolgáltatás semmibevétele.

Rühellem a liberálbolsevik megmondóembereket! Lóf@szt a seggükbe!

2 komment

Címkék: politika jog szélsőjobb liberálbolsevik

A pénzéhes zsugoriak

2013.02.02. 17:46 Magánvéleményem

Ha valaki mondjuk profi mittalon (keresd Moldovánál) tervező, aztán elmegy egy másik országba mittalont tervezni, akkor a kutya nem szól érte egy szót sem, még akkor sem, ha a világ leghíresebb tervezője. Akkor sem!
De a sportban nem így van, a sport televan zsugori lóf@szjóskákkal, akik k@rvajól tarhálnak az állami pénzeken, és megmondják hogy ki mit tehet vagy nem tehet. Hát a büdösk@rvaannyukat, mindegyszálig.


Olvass: http://www.samsungsport.hu/vizisportok/20130201/ideje-lenne-hogy-janics-beletorodjon-a-sorsaba/

Hát l@faszt, igenis, csíteljen a csaj, az a sok lóf@szjóska meg egyen kefét. Ha valaki kajakozni tud, de nagyon, és már a sok dudástól :-) nem fért el a csárdába, akkor elmegy külföldre. Csakhogy a köcsög magyar káderek utána nyúlnak, keresztbe tesznek neki, a válogatottba már nem fér be, de nem engedik hogy máshol esetleg beférjen. Hát a büdösk@rvaannyát a sok szemétláda sz@rrágó kapzsi, zsugori mocsadék sportdiplomatának! A hidegvizet sem érdemlik meg, és amíg mások éhségmenetelnek, ők milliós juttatásokért meresztik a pöcsüket az irodába, és arra az eredményre recskáznak amit nem ők érnek el.

Amíg egy sportoló képes eredményt felmutatni, addig tegye azt. Nekik jóval rövidebb idejük van arra, hogy nyugdíjjogosultságot szerezzenek, nagyon kevés az a sportág ahol 40 évesen aktív és eredményes tud maradni valaki. No ezt akarják elvenni ezek a mocsadékok a csajtól!

Lóf@szt a kapzsi, zsugori szemétláda sportdiplomaták s@ggébe!

Hajrá Natasa, szivasd meg őket!

Szólj hozzá!

Címkék: sport kereskedelem pénz beszél vezetőink

Alkotmányozgatás egy sötét sarokban

2013.01.09. 18:20 Magánvéleményem

Besz@rok! Az indexen azt olvastam, hogy valakik zárt ajtók mögött a nyilvánosságról értekeznek.... aztán leesett a tantusz

olvass: http://index.hu/belfold/2013/01/09/zart_ajtok_mogott_a_nyilvanossagrol/

Liberálisék azt hiszik, hogy alkotmányozós többségben vannak, és alkotmányosdit jáccanak!

Besz@rás, ez k@rvajó :-) Mekkorát röhögtem rajtuk! Tisztára mint a gyerekek, félrevonulnak egy sötét sarokba és kibeszélik a gonosz osztálytársukat, még most is könnyezek a röhögéstől, ez jó, naggggyon jó!

Sok ilyen hírt, és sok vidám napom lesz, köszönöm!!! :-)

Szólj hozzá!

Címkék: média politika jog liberálisok

Csak felfüggesztett a pedofil bűntársának?

2013.01.08. 18:20 Magánvéleményem

Ez a bíróság szégyene, fajtalankodó "apa", ezt elnéző "anya", és enyhe ítélet... Miért? A k@rvaannyukat! Miért?

olvass: http://index.hu/belfold/2013/01/08/kilenc_ev_fegyhazra_iteltek_a_fiaival_fajtalankodo_apat/

Az "apa" megúszta 9 évvel az "anya" felfüggesztettet kapott... Szerintem mindegyiknek minimum 20 év járna! Két gyerek életét tették tönkre a rohadékok. Szégyen ahogy ma magyarországon a pederasztákat és a bűnsegédeiket védik! A fószer p@csét kellene levágni, az "anyát" meg minden napér megkorbácsolni, amennyi időn keresztül a fószer k@rhatta a gyereket és ő meg eltűrte!

Ez a magyar igazságszolgáltatás szégyene! Igen enyhén bírálják az erőszakos bűncselekmények elkövetőit és tettestársaikat. Felfüggesztett büntetés egy több éven át folytatólagosan kiskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmény elhallgatásáért? A két kölök egy életre megnyomorodhatott lelkileg! Ennyit ér a két gyerek jövője!

Hát lóf@sz ez nem igazságszolgáltatás!

Minden rohadt pedofilt karóba kéne húzni! Ak@rvaannyukat!

Szólj hozzá!

Címkék: jog szabályozás erkölcs bűnözők pedofilok

Nem elég a cinkos hallgatás

2013.01.08. 13:16 Magánvéleményem

A kisebbségi vezetőknek és publicistáknak nem elég a sablonnyilatkozat, minden alkalommal amikor valaki vélt vagy valós rasszista kijelentéseket tesz, azonnal és telitorokból mindenkinek hujjognia kell a kimondó ellen, mi több, már tetteket is követelnek, sittre akarják vágni a vélt vagy valós (ezt mindig a feljelentő szerinti valós) rasszistásat nyilatkozót...

olvass: http://index.hu/velemeny/olvir/2013/01/07/nem_eleg_a_sablonnyilatkozat/

Nomármost, mik itt a problémáim:

- A sértődött (mert lehet hogy csak félreértés van) fél mondja meg, hogy kit kell becsukni?
- Negatív véleményt nem szabad kimondani?
- Hol kezdődik az uszítás, meddig tart a vélemény?
- A szólásszabadságnak hol a határa?

Azért ezeken a nagyon Setét Jenő is elgondolkozhatna...

És azért már én mint egyszerű magyar állampolgár aki nem tagja semmiféle kisebbségnek, hadd kérjem fel a roma kisebbség szószólóit, különösen a Setét urat, hogy nyilvánosan határolódjon el, illetve szólaljon fel a lehető legszélesebb nyilvánosság előtt, és ítélje el azt a mentalitást, ami jellemzője a roma kisebbségnek, azaz az bűnelkövető családja fenyegeti az áldozat családját, illetve a bűncselekmény miatt letartóztatott egyed családja fenyegeti a rendőröket és hátráltatja a nyomozást.
(És persze ne hordjanak magukkal kést amikor szórakozni mennek, ha mindenáron gatyarepesztőzni akarnak, akkor azt szűk körben a falu határában, vagy odahaza is megtehetik. A kocsmába nem kell kés, oda péz kell, és ott pézér cserébe adnak sört...)

Ha kell, keresek egy csomó esetet, ami nyilvánosságot kapott, tele van vele az internet, nem egyedi elszigetelt dolog ez, hanem valódi általános probléma!

Vegyék már észre végre a romák is, hogy az állampolgároknak vannak kötelességei is, és rájuk ugyanazok a törvények vonatkoznak, mint az ún. többségi társadalomra.

Ha a rasszista kijelentősök sittre kerülnek, csukják be a fenyegetősöket is! Mindkettő büntetendő cselekmény, mindkettő szóban nyilvánul meg!

Szólj hozzá!

Címkék: szabályozás bűnözők romahelyzet

Késelés és fenyegetés

2013.01.04. 09:33 Magánvéleményem

Tele van már a f@szom azzal, hogy az ország bármely lakosát megkéselik, és utána még a késelő családja fenyeget bárkit is!

olvass: http://sportgeza.hu/boksz/2013/01/03/nyolcszor_szurtak_a_szivere_az_mtk-bokszolonak/

"...A letartóztatott elkövető és a szökésben lévő családja megfenyegette Sávoly családját, hogy vér fog folyni még, ha vallomást mer tenni a rokonuk ellen...."

Mégis hol élünk? Mindenféle etnikai hovatartozás nélkül egyszerűen elítélni a késelőket, és felkötni őket az állami bitófára. HALÁLBÜNTETÉST! Ahol egy mocskos bűnöző férget a családja ilyen formán is támogat, az nem lehet más, mint bűnpártolás! Sittre az egész szemét csürhével. Ezek nem emberek, nem lehetnek emberi jogaik, ezek ragadozó állatok, akiket el kell távolítani a társadalomból, mert közveszélyesek!

Minden rothadék jogvédő féreg, aki azt meri állítani, hogy az ilyeneket külön támogatni kell, azoknak azt üzenem, hogy lehet hozzájuk költözni, összebútorozni velük. De esetleg a jogvédő faszfejek egyszer-kétszer megpróbálhatnák az általuk védett szemétládák által okozott kárt megtéríteni... pl, most adhatnának májat a sérültnek, önként!

K@rvaannyát az összes szemét késelő g@cinek, kötelet a nyakukra, halálos ítéletet nekik!

Szólj hozzá!

Címkék: jog halálbüntetés bűnözők

Szép új világ

2012.11.30. 12:25 Magánvéleményem

Óh igen, az uram-bátyám világ. Túl sok az ingyenélő senkiházi sz@rszemét vérszivóg@ci politikus az országban.

olvass: http://index.hu/belfold/2012/11/30/fideszesek_egy_excel-tablan_lattak_a_jovot/

Miért kell ebben az országban 10millió embernek eltartania ennyi tetűt? Miért kell ebben az országban kb 3400 településre polgármester és egyéb hivatalnok? Miért kell sok-sok-sok ezer léhűtő bürokrata, amikor egésznap lóf@szt sem csinálnak egy kis aktatologatáson kívül?

Ne hogy azt higgyétek, hogy ez politikai hovatartozástól függ, neeeem ez attól független, ez a magyar politikai rothadvány velejárója, ez a poszkomcsi örökség, amit megőriztek a fasza káderek, akik az MSZMP-ben lettek kiképezve, és a mai napig regnálnak. Jó részüket át kellett volna már irányitani 89-ben a f@sz bütykös végére a bojtosról... és csíkos ruhában kellene a követ törniük a XX. század második felében viselt dolgaik "jutalmaként".

Lóf@szt az ex MSZMP káderek s@ggébe!

Szólj hozzá!

Címkék: politika korrupció vezetőink

Tárgyalgatnánk az IMFfel

2012.11.29. 17:47 Magánvéleményem

Szerintetek az IMF micsoda, mert szerintem egy drága vicc.


olvass: http://hvg.hu/gazdasag/20121129_IMF_nem_folynak_hivatalos_targyalasok_a_m

Ezt nyilatkozta az egyik főbankista pöts:

""A programtárgyalásokon való érdemi előrelépéshez arra lenne szükség, hogy a (magyar) kormány világosan jelezze, az IMF-et és az Európai Bizottságot értékes partnernek tekinti a reform- és a kiigazítási folyamat tervezésében" - mondta Rice."

Ezek noooormálisak? Az ember azt várná, ha már valaki a szamárlétrán idáig vitte, az tudjon egyértelműen fogalmazni. Igazán kíváncsi lennék arra, hogy mit tekintenek "világos jelzésnek"...

Talán azt, hogy a magyar kormány lemegy kutyába, és az ég világon mindent úgy csinál, ahogy azt ők elképzelik? Ha igen, miért nem jelölnek ki 30-40 főt a részükről, akik majd beülnek a parlamentbe, aztán jól meghozzák azokat a törvényeket, ami nekik tetszik?

Hát elmegy minden f@sszopó köcsög tetű zsebdiktátor a tetves k@rva annyába, ahová való, élen az összes káderrel akik mindenféle idegen érdekek mentén bele akarnak pofázni a magyar gazdaságba. Ezt teszi ugyanis az Ájrópai "faszfejek" Bizottsága és az IMF vezetése is. Nem az ország érdekeit nézik, akik hitelért fordulnak hozzájuk, hanem arra gyúrnak, hogy kizsigereljék az adott ország gazdaságát és lakosságát, míg ők milliárdokat keresnek ezen a tranzakción...

Apropó, hova a retkes p@csába teszi az IMF azt a rengeteg lóvét, amit a kamatokon keres? Elvileg ez egy nemzetközi bank, ami nem fizet osztalékot....

Szopjanak majmot mind az IMF mindpedig az Ájrópai Bizottság vezetői!

Szólj hozzá!

Címkék: eu imf

Bence halálának margójára

2012.11.04. 21:34 Magánvéleményem

Kötelet minden gyilkosnak!

De az se baj, ha karóba húzzák, vagy kerékbe törik. Hogy miért?Azért, mert megöltek egy 11 éves gyereket. Lehet itt mindenféle libsi érveket felhozni az emberi jogokról, de roppantul lesz@rom. Minden liberális szemétláda elmehet a tetves k@rvaannyába, amíg az ilyen gyilkosok élnek és az áldozatuk halott.


"...Szita Bence nevelőapja úgy fogalmazott: nem tudja a választ arra, miért ölték meg a fiút. Ő azonosította a holttestet, de csak az arcát nézhette meg, mert „egyébként olyan elképesztő sebeket ejtettek rajta”. A rendőrség korábban nem közölte, hogyan gyilkolták meg Bencét, mert a módszer túl kegyetlen volt....."

olvass: http://hvg.hu/itthon/20121104_Elozetes_kisfiu_gyilkosai

Akármit is tettek, kapják vissza százszorosan! Érzéstelenítés nélkül távolítsák el minden olyan szervüket, amire másnak betegség vagy sérülés miatt szüksége van, aztán hagyják őket szépen lassan kiszenvedni, jó hosszan, hogy átérezzék tettük súlyát! Az ilyenek nem emberek, nem érző lények, emberi jogaik nem lehetnek. Aki szerint mégis vannak emberi jogai az ilyen gyilkosoknak, az csak egy utolsó mocskos bűnpártoló szemét tetű lehet!

Kötelet a gyilkosoknak! Lesz@rni a gyilkosvédő libsi tetveket!

Update: olvass: http://index.hu/belfold/2012/11/09/elve_temettek_el_szita_bencet/


Ezek nem emberek, ezek gyilkos paraziták, ezeket nem bebörtönözni, koszttal és kvártéllyal kell kínálni, ezeket minimum karóba kellene húzni, a hasonszőrűeknek okulásként, élő és kötelező TV közvetítéssel!!!


Vissza a halálbüntetést, lesz@rom a libsik konvencióit

Szólj hozzá!

Címkék: halálbüntetés bűnözők

A szakszervezet -i kijáró elvtársak

2012.08.05. 15:00 Magánvéleményem

Hát ilyen nincs, vagy mégis van?  El sem hiszem! Követelődzenek a bűnösök:

olvass: http://aszakszervezet.blog.hu/2012/09/05/csak_annyi_miniszterelnoki_figyelmet_mint_a_coca-cola

Hát az annyukp@csáját! A cég letarol egy fél megyét, kiirtja az állat és növényállományt, elűzi a lakosságot, osztán a tulaj lepénzeli a szakszervezetet, hogy ágáljanak a büntetés ellen. Merthogy különben csődbe megy a cég.

LESZ@ROM!


Teccettek volna megelőzni a bajt burzsujkáim!

"De hát az pézbe kerül....." A rendcsinálás pedig mégtöbbe. És nektek kell állni a cehhet!

Naná, hogy siránkoznak! "Nehogy má bírságoljanak, és megtéríttessék a rekultiváció árát! Azt a vörös iszap okozta nem a szakszervezet..." Megsúgom p@csarcú f@szikáim, a Vörös Iszap nem tehet a dologról, az engedelmeskedett a fizika törvényeinek, TI vagytok a történtekért a felelősek, vezetők és beosztottak, a MAL Zrt dolgozói (és nem mellesleg a tulajdonosok is)!

 

"Fizesse azt az ország minden lakosa..."

 

Hát, lóf@szt a seggetekbe! Nem akarok helyettetek fizetni!

Szólj hozzá!

Címkék: politika korrupció természetvédelem pénz beszél

A rendőrterror évfordulóján

2011.10.23. 10:24 Magánvéleményem

Sokadszorra is kiakaszt, hogy az a sok nyüves EGYENRUHÁS BŰNÖZŐ (mert akkor azok ott azok voltak!) , békés polgári lakosságon torolta meg azt a sérelmet, amit a saját vezetői hibájából????? (na ebben nem vagyok biztos) elszenvedtek a TV-székház ostromakor.

Szóval a rendőrcsőcselékről van szó!

olvass: http://index.hu/belfold/2011/10/23/a_gumilovedek_helye/

 

Nevezzük nevén a dolgokat, a TV-székház esete egy "casus belli" volt, amit nem vagyok benne biztos, hogy nem szándékosan idéztek elő, a megfelelő utasítások kiadása helyett a töketlenkedést játszották, hogy később ezen oknál (mármint a gyújtogatás, randalírozás...) fogva brutálisan legázolhassák az ellenzéket. Ezek a mocskosrohadtf@sszopóg@cik, a saját állományukat beáldozták

olvass: http://police.freeblog.hu/archives/2006/11/14/Tuntetes/

Ezt írta a rendőr a mellékutcából:

"Borzasztó dolog a tehetetlenség. Biztosan tapasztaltátok már ti is. A huligánoknak esélyük sem lett volna a háttérben sorakozó 2-300 rendőrrel szemben. Hiába a kövek és a padok, az égő autók. A túlerő lesöpörte volna a sok idiótát. És itt most nem a demonstrálókra gondolok. Később felvételen én is láttam, amint a békés tüntetők megmenekítik a vízágyús kollégát a lincselőktől. Szóval ott álltunk rengetegen és nem tehettünk semmit. Néha pillanatokon múlt, hogy meg indulunk magunktól, de legyőztük a szívünket. Még most sem tudom biztosan, hogy ez volt-e a helyes megoldás. Lehet, hogy menni kellett volna. És ilyenkor nem érdekes, hogy megsérülsz, bajod esik, jönnek a kövek. A társaidért izgulsz és a segítségükre akarsz lenni. A vezetésben vagy talán még magasabb helyeken azonban lestoppolták a nagy roham lehetőségét. Nem tudni miért. Az eredmény: több száz sérült, minkét oldalon. Volt értelme?"

 

Tehát, simán képesek lettek volna csírájában elfojtani a gyújtogatást miegymást, de hagyták, hogy a helyzet eszkalálódjon (Jó szó, mi?) valószínűleg már a revansra gyúrtak a felsőbb vezetőik utasítására, kvázi hergelték az állományt! Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy titokszolgai rásegítést végeztek, a zavargók közt provokátorok voltak a TV székháznál, és később is, amikor szükség volt, hogy legyen felhergelt tömeg ami ellen bevethetők a szintén felhergelt rendőrök.

 

DE ez már történelem, a felelősök sunyin lapulnak, pedig megérdemelnék, hogy a töküknél fogva lógjanak.

 

Az már csak hab a tortán ahogy egyes enyveskezűszabadrablókomcsimocskosriherongyvénkurvaHellnerÁgnes-félék Ájrópa előtt próbálták bagatellizálni azt a brutális megfélemlítéssel egybekötött rendőrterrort, amit az egyenruhás bűnözés keretei közt elkövettek. Na az ilyen vén szipirtyóknak kellene két méterről kilőni a szemét, hogy utána mondhassa az Ájrópa Parlamentben, hogy nem lőttek... Az annyátb@sszameg az ilyen!

 

Lóf@szt a korrupt komcsi kollaboráns rendőrvezetők s@ggébe!

Szólj hozzá!

Címkék: politika bűnözők egyenruhás bűnözés vezetőink otóber 23

Tiltakozik a klientúra

2011.09.13. 21:13 Magánvéleményem

Aki anno vastagon kaptak a koncból, most picsognak, hogy kedvenc Kúrcsányuk mentelmi joga oda...

Olvass: http://index.hu/belfold/2011/09/13/kozeleti_szemelyisegek_gyurcsany_mentelmi_joganak_felfuggesztese_ellen/

 

A libsik már megint elkezdték a világvége ajvékot! Az még haggyán, de az egész ügynek kib@szottul keresztbe tesz az a tény, hogy a tolvajfilozófusbanda beállt a sorba. Most aztán Kúrcsányon röhög az egész jobboldal, mert hát kik támogatják ezerrel... TGM, Heller "vénszatyor" Ágnes... Az kellene még hogy a hazaáruló magyarellenes véngecizsidó kertész ákos szintúgy aláírja. Hányadék népség az egész!

 

L@faszt a libsik s@ggébe!

Szólj hozzá!

Címkék: politika erkölcs vezetőink

süti beállítások módosítása